2015. február 20., péntek

Szabó Tünde: Dopping - Balla Adrienn #2

Dopping [ Eredeti cím:-]
Szerző:  Szabó Tünde
Sorozat: Balla Adrienn #2
Kiadó:  Ciceró
Megjelenés: 2014
Oldalszám:
380
Műfaj/Kategória: Ifjúsági
Kulcsszavak: tinik, suli, nyomozás, barátság, humor

Tartalom: Adrienn azt hiszi, hogy a Janó-ügy lezárásával minden visszatér a rendes kerékvágásba, de súlyosan téved. Egyik nap Saci kéri a segítségét, akit azzal vádolnak meg, hogy doppingolt egy teniszbajnokság alatt, és Adrienn azon kapja magát, hogy a „tettest” keresi. A helyzet necces, mert a lány nyomában jár a volt barátja, és ő bárkit lezúz, akiről azt feltételezi, ártani akar Sacinak, és ott vannak a lány csapattársai is, akik előbb kerülnek képbe, mint kellene. Adott helyzetben nehéz eldönteni, ki, miért és tulajdonképpen mit is akar elérni…
Az újabb pendrive tartalma viszont csalódást okoz, és Adriennek fogalma sincs, mit kezdjen vele. Végül azonban sikerül megtalálni azt a bizonyos kilógó fonálvéget, kiderül, mit titkolt Balázs… csakhogy az a titok nem egyedül az övé.
Adrienn Zsidai Dóra ügyében sem adja fel a kutatást. Hamarosan feltűnik a fény az alagút végén, és hihetetlen dolgok derülnek ki a nőről.

Vélemény:
Új kedvenc sorozatot avatok!:))))
Az előző kötetben megismert lezáratlan szálak, most még tovább sűrűsödnek, és persze újabb megbízásokkal bombázzák Adriennt is.  Minden egyre szövevényesebbé válik, követni is nehéz, mennyi mindent kell a lánynak megfejtenie, hogy eljusson a rejtély megoldásához.
Adrienn ikrekkel való kapcsolata legalább annyira izgalmas, mint a központi, fő rejtélyszál. Márk "titokzatos" érzéseiről egyre többet tudunk, míg Karesz valószínűleg nem sejt semmit. Vajon mi lesz, ha rájön, a tesója, akivel hadilábon áll, belezúgott a legjobb barátjába, aki szintén nem közömbös Márk iránt? Vááá, alig várom. *gonosz vigyor*
A szokásos függővég, megint rengeteg kérdést hagyott bennem, de sajnos semmi hír a harmadik kötetről, azon kívül, hogy idén fog megjelenni. Remélem, nem váratnak minket sokáig. :)

Értékelés: 5/5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése